Alexa är en av de mest populära smarta högtalarna på marknaden. Det gör att du kan förvandla ditt hus eller kontor till en smart miljö med en relativt liten kostnad, den är också, i även en högtalare.

Som du kanske vet finns det många Alexa-enheter tillgängliga: de billigare – Alexa Echo Dot, till exempel, är ljudhögtalare av medium kvalitet, men de dyrare – som Alexan Echos, är ganska bra som högtalare. Så varför skulle du inte använda dem som högtalare?

I den här artikeln kommer vi att diskutera 3 sätt att streama musik med Alexa, tipsat från smartahogtalare.se.

1. Streama musik på Alexa med Amazon Music

För att streama musik på Alexa med Amazon Music kan du helt enkelt säga; “Alexa, spela lite musik!”. När du använder dessa ord med Alexa kommer den automatiskt att ansluta till Amazon Music och spela musiken du bad om.

Du kan be om generisk musik, en specifik genre, spellista du skapat, artist eller en låt.

2. Streama dina Spotify-spellistor på Alexa

För att streama din Spotify-musik på Alexa måste du ansluta ditt Spotify-konto till din Amazon Alexa. Vad du behöver är Spotify-appen på din Alexa: ladda ner och konfigurera den, och från och med det kommer du att kunna streama dina Spotify-låtar och spellista direkt på din Alexa-högtalare.

3. Använd Alexa-enheten som en allmän högtalare

Din Alexa-högtalare är också en generisk YouTube-högtalare. Be Alexa att “slå på Bluetooth” och sök sedan efter en ny Bluetooth-enhet från din smartphone. Anslut de två enheterna via Bluetooth och nu kan du använda Alexa som högtalare: allt som spelas på din smartphone kommer ut från din Alexa-högtalare.

Och så här kan du lyssna på musik från din Alexa-högtalare.

Utforska denna blogg tulpar om städning av hemmet om du är intresserad av städtips.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *